Housemanager

Tel 06 14 528 500
Tel 06 54 280 970
Fax 0344-606 508

info@housemanager.nl
- Meubelaanbiedingen(0)
Welkom Verkoopadvies Meubelverhuur Onderhoud Portfolio Bedrijfsgegevens
Wilt U uw huis te koop zetten of verkopen?

Verkopen natuurlijk! De keuze van de makelaar en de prijsstelling spelen hierbij een belangrijke rol. De hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor de woning zelf! En hoe meer mensen uw woning zal aanspreken, hoe sneller uw woning wordt verkocht. En hoe groter de kans op de hoogst haalbare verkoopprijs. Dit is nu precies wat Housemanager doet!

Sfeer, ruimtelijke indeling en verzorging zijn de punten die iedereen wil zien in z'n "nieuwe woning". Housemanager zorgt dat ook uw woning in de verkoop hier zo goed mogelijk aan voldoet. De kosten hiervan bedragen vaak slechts een fractie van een eventuele prijsverlaging of een lange verkooptijd. Daarnaast zal bij alleen een prijsverlaging slechts de doelgroep iets worden vergroot maar zal de presentatie van de woning nog altijd hetzelfde zijn.

Zijn we klaar met ons werk dan fotograferen we de aangepaste ruimtes en bieden deze digitaal aan. Housemanager heeft als enige het stylen, fotografie, onderhoud en meubelverhuur in eigen beheer en kan daardoor zeer snel en flexibel opereren.

Uw woning verkopen doet u dus samen met Housemanager!