Housemanager

Tel 06 14 528 500
Tel 06 54 280 970
Fax 0344-606 508

info@housemanager.nl
- Meubelaanbiedingen(0)
Welkom Verkoopadvies Meubelverhuur Onderhoud Portfolio Bedrijfsgegevens

Van een thuis naar een verkoopobject.

Bij een woning in de verkoop is het belangrijk te weten wat de eventuele kopers graag willen zien. Het gaat dus niet meer om wat u leuk, mooi of gezellig vindt maar hoe de doelgroep dat zou vinden. Dit is altijd een heel moeilijk, vaak emotioneel en lastig stuk. Housemanager kan u op een integere manier adviseren hoe uw huis een optimaal verkoopobject kan worden.

Onze verkoopdeskundige kijkt hoe uw woning neutraal sfeervol en ruimtelijker kan worden. Tegelijkertijd wordt ook gekeken naar eventuele andere verkoopbelemmeringen zoals de staat van de woning, de afwerking en de algehele verzorging. Housemanager biedt op al deze punten niet alleen een advies maar ook de oplossing. Alles in eigen beheer dus één aanspreekpunt!

Een lege woning mist sfeer, nodigt niet uit en laat niet zien wat er allemaal mogelijk is. Hierdoor laat het verkoopkansen liggen. Housemanager verhuurt alles op het gebied van inrichting en kan zo bij lege woningen het interieur haarfijn afstemmen op de woning en haar doelgroep.