Housemanager

Tel 06 14 528 500
Tel 06 54 280 970
Fax 0344-606 508

info@housemanager.nl
- Meubelaanbiedingen(0)
Welkom Verkoopadvies Meubelverhuur Onderhoud Portfolio Bedrijfsgegevens
Onderhoud is aandacht!

De staat van onderhoud geeft aan hoeveel aandacht de woning heeft gekregen. Zelfs kleine details kunnen hierdoor grote gevolgen hebben. Ze leiden de aandacht af van de positieve aspecten en er kan twijfel en zorg ontstaan over de werkelijke staat van onderhoud.

Bij het verkoopadvies wordt dan ook gekeken naar alle eventuele verkoopbelemmeringen! Ook de staat van de woning, de afwerking en algehele verzorging. Overheersende kleuren, slordige of in het oogspringende afwerk- en onderhoudsdetails en schoonmaakwerk zijn veel geziene verkoopbelemmeringen.

Housemanager kan nagoeg alle hiervoor benodigde werkzaamheden in eigen beheer professioneel uitvoeren. Hiervoor hanteren wij marktconforme prijzen alleen met een compleet ander einddoel. Het gaat immers om de optimale presentatie van een huis in de verkoop. Alle werkzaamheden worden dus professioneel, snel en compleet schoon opgeleverd. Ook periodiek onderhoud kan tijdens de verkoop door Housemanager worden verzorgd zoals bv schoonmaakwerkzaamheden en tuinonderhoud

Alle diensten van Housemanager zijn uitsluitend gericht op woningen in de verkoop.